Scroll Top

Честит 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност

IMG_20230524_095302

За своите 31 години Основно училище „Хан Аспарух” се утвърди с авторитета на учебно заведение, с определена визия в сферата на образованието в гр. Добрич, а именно качествено образование и личностно развитие на учениците.

Училището работи по европейски и национални проекти, които реализират успешни практики и предават европейски измерения на образованието.

Основно училище „Хан Аспарух“ осигурява отлични условия за работа на учители и ученици, съобразени с изискванията на ХХІ век – векът, в който възпитаниците на училището ще се реализират творчески и професионално!

Основание за гордост дават постиженията  на настоящи и бивши възпитаници на училището.

Успехите  на учениците на национални и областни конкурси, състезания и олимпиади са повод за гордост на училищната общност.

Учителският колектив се отличава с  висок професионализъм, който се стреми да предаде не само знания и умения на своите ученици, но и да намери път към сърцата им за нравствено усъвършенстване, хуманизъм и родолюбие.

През всичките тези години Основно училище „Хан Аспарух“ е извор на знание и творческо вдъхновение, съхранило миналото, живеещо в настоящето и чертаещо бъдещето!