Scroll Top

Вдъхновение за бъдещето – наследство от миналото! ✨

1716363246813

На  21-ви май, Драматичен театър “Йордан Йовков” се превърна в сцена на незабравим спектакъл, под наслов “Вдъхновение за бъдещето – наследство от миналото”.

Учениците ни озариха сцената с изпълнения на песни, танци и театрални етюди, преплетени с фолклорни мотиви. Публиката, съставена от цялата училищна общност, приятели и гости на училището, остана възхитена от таланта, ентусиазма и емоционалната сила на младите ни изпълнители.

Изказваме огромна благодарност към всички ученици, които се включиха в подготовката и реализацията на този спектакъл. Те вложиха много труд, старание, сърце и душа, за да ни подарят едно незабравимо преживяване.

Благодарим и на нашите всеотдайни учители, Бихме искали да Ви изкажем най-искрената си благодарност за неуморния Ви труд, всеотдайност и талант, вложени в подготовката, организацията и провеждането на празничния спектакъл! Вашето старание и професионализъм бяха видими във всеки детайл – от украсата на сцената и костюмите до изпълненията на учениците. Вие успяхте да създадете истински шедьовър, който ни донесе незабравими емоции и радост.

Не на последно място, сърдечна благодарност към всички, които дойдоха да ни подкрепят и да споделят с нас този вълнуващ момент!

Вярваме, че спектакълът “Вдъхновение за бъдещето – наследство от миналото” е не само красив празник, но и послание за единение, за сила, за вяра в младите хора и за непреходната стойност на българския фолклор.

Още веднъж благодарим на всички!